Sinds een paar jaar ben ik bezig met natuurfotografie. Gewoon omdat ik graag fotografeer en omdat ik dol ben op ons natuurlijk schoon.

Mijn passie ligt bij het fotograferen van dieren in dierentuinen, maar ook in de vrije natuur. Denk hierbij aan fotograferen met een telelens. Maar ook macro opnamen van bijvoorbeeld insecten vind ik erg fascinerend. Elk detail van zo’n klein beestje wordt zichtbaar en dat vind ik geweldig mooi om te zien.

Bij het fotograferen in de natuur, maar ook in dierentuinen, vind ik mijn rust en vergeet alle tijd zodra ik geconcentreerd aan het zoeken ben naar iets moois om vast te leggen. Ook wordt m’n geduld aardig op de proef gesteld en zo zou het best eens voor kunnen komen dat ik, na een dag in de natuur gezeten te hebben, zonder foto’s thuis kom. De natuur is nu eenmaal niet te sturen.

Ik heb deze website gemaakt omdat ik het leuk vind om wat foto’s te laten zien. Zodat u kunt meegenieten van wat de natuur ons te bieden heeft.

Ik zou het erg leuk vinden als u een berichtje achterlaat in mijn gastenboek. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in wat anderen van mijn foto’s vinden.

Er rust copyright op alle foto’s die op deze website staan. Zou u toch gebruik willen maken van een foto dan kunt u contact met me opnemen.

Ik wens u heel veel kijkplezier!